Staňte se našimi fanoušky na:

Chilli con Carne -"Chiles con Carne"

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pro 3 osoby potřebujeme: 300g telecího masa, 1 plechovka červených fazolí, 300 ml sekaných rajčat Mutti, 1 šalotka a 1/2 cibule, 1 stroužek česneku, dle chuti mleté chilli papričky Piri-Piri, sůl, oregano, 3 lžíce olivového oleje Dante, 250ml masového vývaru, hrnek rýže Ribe/Arborio/Vialone Obě cibule i česnek nasekáme najemno a na olivovém oleji lehce orestujeme. Mezitím maso nakrájíme na malé kostičky a přidáme k cibulce. Opečeme asi 5 minut, přidáme sůl, oregano, fazole a sekané rajčata, přilejeme vývar a pod poklicí dusíme asi 30 minut. Do směsi přidáme také pár papriček Piri-Piri a několik dalších ještě potom na ozdobu. Pokrm tak bude pikantní, ale ne pálivý. Mezitím co se ragú dusí, uvařte si rýži, vaří se dle návodu,cca 18 minut. Jako příloha je vhodná nejen rýže, ale i pečivo nebo tortilly.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!