Staňte se našimi fanoušky na:

Chilli ocet

Autor receptu: aB (218 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Asi 50g chilli papriček překrájíme podélně na poloviny.Zalijeme 1 litrem vinného octa a necháme v mírné teplotě asi 14 dní louhovat.Scedíme přes jemné síto a používáme do jídel sćauachanské kuchyně.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peggy89 |18. listopadu 2013
zajímavý Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!