Staňte se našimi fanoušky na:

Chlapské vepřové

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sádlo rozehřejeme v papiňáku,osmahneme do tmava nakrájenou cibuli,vložíme na plátky nakrájené maso,okmínujeme,osolíme,opepříme,necháme minutu orestovat,nalijeme vřelý vývar,přidáme chleb a necháme vařit 40 minut. Hotové maso vyjmeme,do šťávy přidáme1,5 lžíce hladké mouky rozmíchané v trošce studené vody,pivo a česnek a necháme povařit 20 minut.Procedíme,dochutíme,vrátíme maso,krátce prohřejeme a podáváme.(Pozn.Jíddlo je bez alkoholu ten se z piva odpaří). Příloha houskový knedlík,brambory,rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!