Staňte se našimi fanoušky na:

Chlapský šmak

Autor receptu: Lucinka34 (82 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso uvaříme s přísadami v tlakáči 2 - 2,5 hodiny. Uvařené vyndáme, popřípadě vykostíme. Po všech stranách potřeme kašičkou. Teplé zabalíme do alobalu a necháme v chladu 4 hodiny. Pak dáme do ledničky a necháme 7 dní odležet. V ledničce vydrží 14 dní. Možná :-)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucinka34 |14. listopadu 2013
Milá Drago, nikdo vás tady NEHOUPE!!!!! Maso se nevaří na kašičku, ale z koření se dělá kašička. Naučte se číst a pak něco komentujte. Děkuji!!!!!!!!!!! Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |14. listopadu 2013
zajímavé Odpovědět
petrapo |14. listopadu 2013
hmm, pro masožravce ;) Odpovědět
misa.svubova |14. listopadu 2013
zajímavé.. Odpovědět
Draga|14. listopadu 2013
tu nás někdo pěkně houpe Odpovědět
Draga|14. listopadu 2013
maso uvařené na kašičku..... Odpovědět
Draga|14. listopadu 2013
bůček-1kostky-to je co? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!