zamíchatnechat nejméně 8 hodin kynout,nejlépe přes noc ráno zapneme troubu na 230 stupňů dáme do ní ihned pekáč nebo kastrol s poklicí ať se nahřívátěsto vyklopíme na pomoučený vál, na plech,hodně pomoučený přehneme ho 4x, jako obálku necháme kynout po celou dobu než se ohřívá pekáč v troubě,ten tam bude půl hodiny po půl hodině, pokud se těsto více rozjelo , tak ho klidně ještě přehnout přes sebevyjmeme horký nahřátý pekáč z trouby a vložíme do něj chlebypekáč se nevymazává ani nevysypává ,zakryjeme pokličkou a dáme do troubypečeme při těch 230 stupních půl hodiny s pokličkoua potom poklici odděláme a ještě pečeme 15 minutkdyž je upečený tak ho pomažeme trochu vodoua necháme vychladnoutpřeji hodně úspěchů