Staňte se našimi fanoušky na:

Chléb do trouby

Autor receptu: L-enny (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
36× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V pekárně zvolíme program těsto, hotové těsto přendáme do pomoučené ošatky a necháme 45 minut kynout. Poté těsto OPATRNĚ překlopíme na plech s pečícím papírem.POZOR!! S těstem se nesmí hrknout,jinak se chleba nepovede!! Potřeme slanou vodou a dáme péct na 190°C dokud se nevytvoří krásná hnědá křupavá kůrka

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sarka.tuslova |11. května 2013
To musím vyzkoušet :) Odpovědět
L-enny |11. května 2013
Aničko, je to v podstatě asi jedno,ale já mám oválek dlouhý cca 25 cm a v nejširším místě asi 12cm Odpovědět
L-enny |11. května 2013
klidně sušené droždí nahraďte normálním. Taky to jde,ale těsto je víc jakoby lepivé. Jestli vykyne sušený droždí bez pekárny...nooo,asi jo,ale nevím,nezkoušela jsem.... Odpovědět
lucie.l.farova |11. května 2013
vyzkouším Odpovědět
PetaDomca |11. května 2013
myslíte že to vykyne s tím sušeným droždím i bez pekárny? prostě smíchat vše dohromady ručně a dát kynout? Odpovědět
tereza.bartova.3 |11. května 2013
Super, vyzkouším Odpovědět
eviti |11. května 2013
jak velká má být ta ošatka? Odpovědět
snilek21 |11. května 2013
nedělejte mi chutě :-))) Odpovědět
Vlasta78 |11. května 2013
krásný chlebíček Odpovědět
L-enny |11. května 2013
to je pravda, vydrží. Já už pečivo v obchodě nekupuji. Dělám jen doma a zpočátku jsme byli schopní sníst bochník chleba za den....ono,když je ještě teplý, voňavý,křupavý a k tomu domácí máslíčko....mňááám :D :D za chvilku budu jeden z pekárny vyndavat :D Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!