Staňte se našimi fanoušky na:

Chléb do trouby

Autor receptu: L-enny (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
36× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V pekárně zvolíme program těsto, hotové těsto přendáme do pomoučené ošatky a necháme 45 minut kynout. Poté těsto OPATRNĚ překlopíme na plech s pečícím papírem.POZOR!! S těstem se nesmí hrknout,jinak se chleba nepovede!! Potřeme slanou vodou a dáme péct na 190°C dokud se nevytvoří krásná hnědá křupavá kůrka

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Zůz |11. května 2013
Jen ještě na chlebu udělám nožem X a vodou potírám až před dopečením. Odpovědět
Zůz |11. května 2013
Jde, sama dělám chleba v troubě a vydrží mnohem déle než z obchodu :-) Odpovědět
L-enny |11. května 2013
myslím,že ano,ale zpracovat těsto by byla asi pořádná makačka na ruce. Nezkoušela jsem to. Odpovědět
petra.konfrstova |11. května 2013
myslíte, že by se dal udělat i bez pekárny?? Odpovědět
alikhrubik|25. srpna 2013
právě dělám ;) doufam ze bude vypadat tak lákavě jako tento ;) Odpovědět
MAFIRA|15. května 2013
pekárnu si kup je super!!!těsto je krásně nadýchané-rukama to tak neuděláš!!Jsem ráda ,že jí mám Odpovědět
šupina73|11. května 2013
Tak do toho jdu,zitra vyzkousim:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!