Staňte se našimi fanoušky na:

Chléb z domácí pekárny - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do nádoby pekárny nalijeme nejdřív vodu a olej, přisypeme mouku. Do jednoho rohu nádoby navrch nasypeme droždí, do duhého cukr a do třetího sůl a kmín. Pekárnu zapneme na program RYCHLÉ PEČENÍ a čas nastavíme na 58 MINUT. Po upečení vyndáme nodobu s chlebem, opatrně ho vyklopíme a necháme vychladnout na kuchyňské mřížce. Na čerstvý domácí chléb můžeme natřít bio máslo a skvělý bio Extra jam od Hamé. Můžeme i trochu zhřešit a chléb namazat doma vyškvařeným sádlem. Je výborný.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!