Staňte se našimi fanoušky na:

Chleba se sýrem - zapečený

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(2 hlasy)
Ohodnotit recept
237× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Chléb si rozkrojíme na čtverečky tak, aby spodní část zůstala celá, potom vložíme do mezer kousky sýra, šunky,slaniny - nebo na co máme chuť, potřeme máslem smíchaným s bylinkami (podle chuti) a česnekem. Zabalíme do alobalu potřeného máslem, aby se nepřipekl, zapečeme asi 25 min při 180° a potom alobal otevřeme a dopečeme do hnědava.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bábrle Inka |8. května 2014
sonizno - u nás nikdy nestačil ztvrdnout :-)), pokud jsme si ho dělali jen s manželem kupuji malý kulatý chléb, který má 400g. A pokud se nás sejde víc, už mám prostě odhad kolik chleba budu potřebovat. Naštěstí u nás v pekárně mají kulaté chleby od 400g až do 2,5 kg. Mám tedy z čeho vybírat. :-) Odpovědět
sonizna |6. května 2014
Něco takového jsem vždycky chtěla vyzkoušet, nepochybuji o tom, že čerstvé, ještě teplé je to skvělé, ale co až to vychladne? Neztuhne to a nebude to tvrdé? Odpovědět
zuzka00000 |20. března 2014
Včera jsem ho dělala k večeři je výborný 1+ Odpovědět
Marika 3 |2. března 2014
ukládám Odpovědět
misa.svubova |15. listopadu 2013
1***** Odpovědět
Lucinka34 |14. listopadu 2013
¨Super taky dělám 1+++ Odpovědět
biglol |14. listopadu 2013
parádní, musím vyzkoušet Odpovědět
Michele |11. listopadu 2013
opravdu to vypadá lákavě! :) Odpovědět
petrapo |14. řijna 2013
lákavé! Odpovědět
piskotka |24. září 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!