Staňte se našimi fanoušky na:

Chlebová pizza s tuňákem

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Chlebovou placku potřít čerstvým sýrem a rovnoměrně poklást okapanými pokrájenými rajčaty. Z tuňáka slít olej a nechat okapat, pak nahrubo rozmačkat vidličkou na kousky a rozprostřít na rajčata, posypat olivami. Chlebovou pizzu dát na střední příčku v troubě a péct asi 10 minut na 200°C. Roketu natrhat na sousta a poklást na upečenou pizzu, pak nakrájet na dílky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!