Staňte se našimi fanoušky na:

Chňapal s nádivkou

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Promíchejte vařenou rýži, kokosové mléko, 1 nadrobno nasekanou chilli papričku bez semínek, koriandrové lístky a strouhaný zázvor; nádivku podle chuti osolte. Směs rozdělte napůl a naplňte břišní dutiny obou chňapalů a zajistěte kuchyňským provázkem. Potřete ryby olivovým olejem, osolte zvenčí a nad žhavými uhlíky grilujte asi 10 minut po každé straně, až je maso propečené. Podávejte se skrojky limety, druhou naseknaou chilli papričkou a lístky koriandru a máty. Nádivky vám poslouží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!