Staňte se našimi fanoušky na:

Chňapal s olivovou salsou verde

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mouku smíchejte se solí a pepřem. V pánvi zahřejte máslo s olejem, filety zlehka obalte ve směsi z mouky, oklepejte a opékejte na másle 2-3 minuty z každé strany dozlatova. Pokapejte citronovou šťávou a podávejte se salsou verde a pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!