Vejce s krupicovým a pomerančovým cukrem vyšleháme do pěny, přidáme olej, mouku a prdopeč. Hladké těsto nalijeme do vymazaného a vysypaného plechu, pečeme na 170°C cca 30-35 minut, necháme na plechu vychladnout. Pudink rozmícháme v mléce, zbytek mléka přivedeme k varu a vmícháme pudinkovou směs, vaříme na mírném ohni 2 minuty za stálého míchání. Pudink šleháním vychladíme a vešleháme změklý tuk, cukr a rum (nebo pomerančový likér). Necháme 30 minut tuhnout v lednici. Korpus potřeme džemem, na to rozetřeme krém a opět necháme v lednici vychladit. Želatinu necháme nabobtnat ve 200ml džusu, zalijeme pak zbylým džusem, přisypeme cukr a v horké vodní lázni za stálého míchání necháme všechno rozpustit. Mírně zchladlé želé nalijeme na kostky a necháme tuhnout 3 hodiny v chladu. Nakrájíme na kostky, sáčkem nastříkáme na každou kopeček šlehačky a posypeme pomerančovou kůrou (může být i oranžát). Můžeme přizdobit i plátkem pomeranče.