Staňte se našimi fanoušky na:

Choceňské slané lívanečky

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lívanečky: Všechny přísady mimo oleje rozšleháme a necháme asi 10 minut odstát, pak usmažíme na oleji lívanečky, potřeme je špenátovou náplní a pokapeme omáčkou. Náplň: Omyté špenátové listy dáme do malého množství vroucí vody, krátce povaříme, scedíme a umeleme na masovém strojku. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, zasypeme ji moukou, osmahneme, zalijeme mlékem a povaříme na hustou omáčku. Přidáme pomletý špenát, utřený česnek, osolíme, opepříme a necháme přejít varem. Omáčka: Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme mlékem, rozšleháme, osolíme, opepříme a povaříme. Nakonec, před podáváním, vmícháme nastrouhaný sýr.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana 9|28. března 2015
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!