Do hrnce nalijeme vodu, přidáme máslo, sůl a přivedeme k varu. Pak najednou vsypeme a dobře promícháme. Pozvolna, za stálého míchání, necháme mouku spařit (asi 2 minuty), těsto necháme vychladnout. Po vychladnutí postupně do těsta zašleháme vejce. Hotové těsto dáme dio cukrářského sáčku s řezanou trubičkou a na vymaštěné plechy nastříkáme věnečky. Pečeme asi 30 minut na 200°C, po upečení necháme úplně vychladnout a pak vodorovně rozkrojíme. Z mléka, cukru a pudinkového prášku uvaříme hustý krém. Za stálého míchání ho necháme zchladnout, pak ho rozšleháme a postupně do něj zašleháme změklé Masielko MILSY. Krém dáme do cukrářského sáčku s hladkou trubičkou a nastříkáme na spodní díly věnečků. Smetanu vyšleháme dotuha a cukrářským sáčkem s řezanou trubičkou nastříkáme na krém. Pak na náplň rozdělíme drobné ovoce. Cukr s dvěma lžícemi horké vody a citronovou šťávou vymícháme na hladkou, lesklou polevu. Potřeme horní díly věnečků, necháme zatuhnout a pak přiklopíme na naplněné spodní díly.