Staňte se našimi fanoušky na:

Choceňský masový chlebíček

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Masová náplň: 300g krůtích prsíček, 150g uzeného masa, 3 stroužky česneku, 1 červená paprika, 200ml smetany, provensálské koření, čerstvá petrželka, pepř a sůl Krůtí maso rozmixujte se smetanou, osolte, okořeňte a vmíchejte utřený česnek, na nudličky nakrájené uzené maso a papriku. Nakrájejte petrželku (nebo mladé kopřivy). Větší chlebíčkovou formu vyložte slaninou a na ní položte krůtí plátky. Navrch dejte nádivku a do ní vtlačte poloviny dvou uvařených vajec. Povrch zakryjte plátky slaniny i krůtou, zakryjte alobalem a pečte zvolna 90 minut na 150°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |24. listopadu 2014
udělám zítra Odpovědět
hanik29|14. srpna 2014
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!