Staňte se našimi fanoušky na:

Chrástecká znojemská omáčka

Autor receptu: ladka.berenreiterova (70 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve orestujeme jemně nakrájenou cibuli, potom přidáme drcený kmín, maso na kostičky a orestujeme. Trošku osolíme, přidáme sladkou papriku (nemusí být) a maso podlijeme vodou. Do základu omáčky přidáme půlku masoxu (nebo vývar) a nalisovaný česnek. Základ omáčky vaříme v tlakovém hrnci asi 20 minut do měkka. Po uvaření přidáme nakrájené nebo na hrubo nastrouhané okurky, které necháme v omáčce chvilku vařit. Omáčku nakonec ještě zahustíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

oliv |6. července 2013
zkusím Odpovědět
i |23. června 2013
zkusím Odpovědět
petra.stefanova.7 |19. června 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
Jan |18. června 2013
Ukládám a vyzkouším. Odpovědět
-1 |16. června 2013
uloženo Odpovědět
laetti |16. června 2013
zkusím Odpovědět
Vladenka |15. června 2013
tu milujeme Odpovědět
Semyaza |13. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Arabela |13. června 2013
Krásná klasika okurkového guláše , uložím a vyzkouším. Díky. :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!