Staňte se našimi fanoušky na:

Chrástecké karbanátky

Autor receptu: ladka.berenreiterova (70 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mleté maso smícháme s vodou a necháme asi 30 minut v chladu odpočinout, aby bylo šťavnatější. Malou cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Pak přidáme vejce, pepř, kmín, majoránku, prolisovaný česnek nebo lžičku sušeného česneku, petrželku nebo pažitku, sůl, cibuli, mouku a strouhanku podle potřeby. Hmotu dobře propracujeme. Ze směsi tvarujeme karbanátky, které obalujeme ve strouhance. Karbanátky smažíme v rozehřátém tuku po obou stranách dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší nebo bramborem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mendy |30. dubna 2015
Klasika Odpovědět
oliv |6. července 2013
zkusím Odpovědět
b* |23. června 2013
dobrý receptík Odpovědět
Šuldeska |22. června 2013
Také dělám, ale bez mouky. Odpovědět
sussan |21. června 2013
vyzkouším. Odpovědět
petra.stefanova.7 |19. června 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
Jan |18. června 2013
jsou velmi jemné, ukládám. Odpovědět
q |17. června 2013
uloženo Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |16. června 2013
Zajímavé Odpovědět
Konato |16. června 2013
Dobré. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!