Staňte se našimi fanoušky na:

Chřest francouzský

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Silný chřest oloupáme, překrojíme na polovinu, uvaříme ve slané vodě, Pak jej odcedíme, necháme v teple oschnout. Vejce uvaříme, rozsekáme žloutky a bílky, každé zvlášť. Ve vodní lázní ušleháme omáčku z bílého vína, několika lžic hovězího vývaru, šťávy z poloviny citrónu, soli, čtyř žloutků a másla. Chřest složíme na mísu, polijeme omáčkou a posypeme střídavé bílky a žloutky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!