Staňte se našimi fanoušky na:

Chřest s holandskou omáčkou.

Autor receptu: aeiou (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Chřest oloupeme a uvaříme v osolené vodě na skus spolu s octem a divokým kořením.Podáváme přelítý holandskou omáčkou a posypaný posekanou petrželkou. Omáčka-šleháme žloutky ve vodní lázni spolu s vývarem.Postupně zašleháváme rozehřáté máslo a osolíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |5. května 2014
holandská omáčka, se dělá trochu jinak!!!!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!