Staňte se našimi fanoušky na:

Chřest s vejci a šlehačkou

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěný a oloupaný chřest vložíme do vařící vody, osolíme, přidáme špetku cukru, ocet a uvaříme do měkka. Slijeme vodu a necháme vychladnout. Šlehačku ušleháme, vejce nasekáme na kostičky a sterilované okurky pokrájíme na kostičky. Chřest dáme na talířky, nastříkáme na něj šlehačku a posypeme kostičkami vajec a okurky. Přizdobíme proužky kapie a snítkou petrželky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.vrbicka |6. června 2013
vyzkoušíme Odpovědět
macik |5. června 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!