Staňte se našimi fanoušky na:

Chřestová polévka se smetanou

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Zeleninu a kosti opereme, očistíme a uvaříme. Chřest opereme, oškrábeme, odřízneme hlavičky, ostatní části umeleme na masovém strojku a chřest i se šťávou, která po mletí zůstala, uvaříme v polévce. V procezené polévce uvaříme hlavičky. Mouku rozkvedláme ve smetaně a do smetany nalijeme za stálého míchání trochu vývaru. Smetanu nalijeme do polévky, polévku za stálého míchání povaříme a podle chuti osolíme. Do hotové polévky vložíme osmaženou housku nebo kuličky z vařeného těsta.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!