Staňte se našimi fanoušky na:

Chřestový krém podle sonizny

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Z chřestu odkrojíme dřevnaté konce (anebo pokud máme čerstvý chřest, chytneme ho za oba konce a ohneme - zlomí se na místě, kde končí zdřevnatělý konec). Dřevnaté konce vyhodíme, hlavičky dáme stranou. 2) Chřest vaříme v osolené a opepřené vodě asi 20 minut doměkka. Poté rozmixujeme. 3) Zjemníme smetanou a na zahuštění přidáme pár kousků vychlazeného másla. 4) Cuketové nudličky a chřestové hlavičky krátce osmahneme na másle. 5) Polévku nalejeme do talíře a doprostřed dáme hlavičky chřestu a cuketu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!