Staňte se našimi fanoušky na:

Chutná nádivka aneb náplň do drůbeže nebo do masové rolády

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pokrájené rohlíky zalijeme polovinou vývaru z masa a zamícháme. Po chvíli přidáme celá vejce, na kousky pokrájené koleno, rozpuštěné máslo, koření a nasekaný špenát. Vše promícháme, až vznikne kašovitá hmota. Pokud se nám zdá směs tužší, zředíme ji vývarem. Vše nalijeme dé vymazané zapékací misky nebo remosky. Pečeme do zlatavé kůrky cca 40 minut / nejdříve na 20 minut na 180 stupňů a pak na 160 stupňů na 25 minut. Nádivku podáváme studenou nebo teplou, aneb ji použijeme na náplň do drůbeže nebo do masové rolády. P.S. Maso můžeme nahradit i sojovými nudličkami nebo sojovými kousky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zuzi |19. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Anna1960 |5. dubna 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!