Staňte se našimi fanoušky na:

Chutný segedínský gulášek

Autor receptu: Penelope (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na kostky a cibuli nasekáme nahrubo. Cibuli osmažíme na části rozpuštěného másla dozlatova, přidáme osolené a opepřené maso. Přidáme papriku, vše promícháme, podlijeme asi 2 dl vody a maso necháme dusit skoro doměkka. Během dušení ho podle potřeby podléváme. Když je maso skoro hotové, přidáme pokrájené kysané zelí, zbytek másla a necháme ho ještě asi 10 minut podusit. Podle potřeby zaprášíme polohrubou moukou a necháme ještě minutku povařit. Úplně nakonec přidáme smetanu a dochutíme solí a pepřem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |18. února 2014
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!