Staňte se našimi fanoušky na:

Cibulačka - bez vína - sladší, ale mňamóooznííí

Autor receptu: ssupperr (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslo nechte rozpustit ve větším hrnci, přidejte na kolečka pokrájenou cibuli a za stálého míchání ji nechte změknout a zezlátnout. Pak cibuli přelijte vývarem, je-li potřeba, dosolte, přidejte tymián a vařte zhruba 20 minut. Plátky bagety dejte na chvíli opéct do trouby. Polévku nalijte do čtyř hlubších talířů vhodných do mikrovlnné trouby. Navrch každého posaďte dva plátky bagety a lehce je potopte, zasypte sýrem a dejte na pár minut zapéct do mikrovlnné trouby tak, aby sýr krásně bublal a zezlátnul.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

b* |17. září 2013
like Odpovědět
milmach |16. září 2013
dobré Odpovědět
piskotka |12. září 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!