Staňte se našimi fanoušky na:

Cibulačka od Barunky

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Hovězí maso uvaříme v osolené vodě s dvěma nakrájenými cibulemi doměkka. Maso vyjmeme a nakrájíme na kostičky. Zbylou cibuli osmahneme na troše tuku, vmícháme vejce a necháme ho srazit. Polévku dochutíme solí, pepřem a polévkovým kořením, vešleháme cibuli s vejcem, přidáme nakrájené maso a dolijeme vodu. Necháme ještě krátce povařit a podle obliby rozmixujeme. Veku nebo toastový chléb nakrájíme na trojúhelníčky a opečeme je na sádle nebo v topinkovači. Horkou polévku nalijeme na talíře, doplníme smaženým kouskem veky nebo toastu, přidáme plátek sýra a posypeme petrželkou. - Foto je ilustrativní

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!