Staňte se našimi fanoušky na:

Cibule smažená

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme na větší kolečka - prstýnky je lepší nakrájet širší pro lepší obalování, osolíme a obalíme v klasickém trojobalu, osmažíme na tuku z obou stran. Nesmíme ji přepálit, je pak hořká a tvrdá, tak pozor !!! Jako příloha může být bramborová kaše.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |2. června 2014
jako chuťovka super Odpovědět
yuzum |24. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Sofii |21. dubna 2013
Taky je připravuju. Ale spíše než jako hlavní chod, dělávám je s jogurtovým dresinkem jako chuťovku k pivu nebo vínu, jde to báječně dohromady :-) Odpovědět
petr.helman.5|18. března 2015
To chci dávno zkusit Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!