Staňte se našimi fanoušky na:

Cibulka Vídeňská, osmažená

Autor receptu: Zůz (330 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Cibulky oloupeme, nakrájíme na kolečka, obalíme v hladké mouce a v jedné vrstvě smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Hotové odkládáme na ubrousek odkapat přebytečný tuk. Cibulkama zdobíme bramborovou, hrachovou kaši, čočku, omáčky, guláše atd...

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

dagmar.vrbicka |9. června 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!