Staňte se našimi fanoušky na:

Čilská jehla

Autor receptu: fionka (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso, část slaniny, část žampionů a cibuli napícháme na jehlu, okořeníme a opečeme na pánvi. Přikryjeme poklicí a asi 10 minut podusíme. Potom jehlu vytáhneme, na zbylý tuk dáme zbytek nakrájené slaniny, žampiónů a feferonku. Orestujeme, přidáme fazole i s nálevem, znovu orestujeme, dochutíme a do této omáčky položíme opečené špízy. Přikryjeme poklicí a opět asi 5 - 10 minut podusíme. Během dušení špízy obracíme. Na talíři špíz přelijeme omáčkou a podáváme s rýží nebo americkými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petr.helman.5|4. listopadu 2014
Rád zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!