Staňte se našimi fanoušky na:

Čína podle mého taťky s jasmínovou rýží

Autor receptu: KKamos (7 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Směs: Maso pokrájím na kostky a postupně k němu přidáváme kořen, olej a pórek. Můžeme nechat odležet asi 2 hodiny, ale já to připravuje hned. Směs Nasypeme do woku nebo pánve a zezačátku zprudka opečeme a potom zvolna dopékáme. Nakonec nalijeme smetanu. Podáváme se salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |9. listopadu 2014
dobrota Odpovědět
piškot |7. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!