Staňte se našimi fanoušky na:

Čína recept

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
60× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krůtí maso nakrájíme na kostky. Bílek rozšleháme a smícháme s vínem a škrobovou moučkou. V této směsi obalíme kostky masa a necháme je 1-2 h marinovat. Opláchnuté, očištěné papriky nakrájíme na proužky. V pánvi rozpálíme olej, vložíme maso, prudce opečeme, až maso zešedne a odložíme na teplé místo. Olej z pánve odlijeme, ponecháme 2 - 3 lžíce a vsypeme do něj proužky papriky, žampiony, prolisovaný česnek, cukr, koření a sojovou omáčku. Dusíme, až zelenina změkne. Pak zalijeme vínem a vývarem a ještě prohřejeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanka007 |25. dubna 2013
ukládám Odpovědět
sojka30 |22. prosince 2012
vypadáto krásně vyskouším Odpovědět
hanik29|6. dubna 2014
dobréé Odpovědět
jarynber|2. února 2014
určitě vyzkouším Odpovědět
lucia.judakova|15. května 2013
mňam Odpovědět
Dita10|7. února 2013
já to také vyzkouším domácí čínu jsem vždycky měla ráda. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!