Staňte se našimi fanoušky na:

Čína se zázvorem

Autor receptu: Lucie Dubská (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do misky si nakrájíme na tenké nudličky kuřecí maso, osolíme, polijeme sojovou omackou a promícháme. Nakrájíme cibuli a osmažíme ji na oleji a přidáme nakrájený zázvor. Maso vložíme na opraženou cibuli se zázvorem a osmahneme. Pak zalijeme vodou a dusíme. Vedle si připravíme na másle světlou jíšku, kterou měkké maso zahustíme. Já přidávám ještě sladkou papriku a kečup.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |30. prosince 2013
dobré Odpovědět
Vlastik |15. srpna 2013
super Odpovědět
Vlastik |15. srpna 2013
vyzkousím Odpovědět
Vlastik |15. srpna 2013
mnamka Odpovědět
jobovab |11. srpna 2013
dobré Odpovědět
Lucie Dubská |10. srpna 2013
Já dávám menší, potom je to moc ostré Odpovědět
Lucie Dubská |10. srpna 2013
Tři kořeny zázvoru, omlouvám se Odpovědět
renda9 |10. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
milmach |10. srpna 2013
dobré Odpovědět
roxana-zdena |10. srpna 2013
Taky zázvor mám ráda, vůní počínaje, chutí konče. A to je asi myšleno celé kořeny co se kupují na čaj při nachlazení - jenže ony jsou tak různé velikosti, že by bylo lepší uvést snad váhu, taky by to pak mohlo dobře pálit:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!