Staňte se našimi fanoušky na:

Čína ze sójového masa

Autor receptu: monies87 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dáme vařit vodu s kostkou masoxu, až se to začne vařit přidáme sóju a vaříme dvacet minut. Poté okamžitě scedíme a necháme vykapat přebytečnou vodu. Až kostky lehce vychladnou nakrájíme je na menší, já z jedné dělám 4 ks, chytne to lepší chuť. Poté k nim přidáme žloutek, lžíci hořčice, lžíci sójovky, grilovací koření dle chuti, já už potom nesolím. Promícháme a na oleji zprudka osmahneme. Přidáme žampiony a ještě chvíli smažíme. Pokud dáte syrové žampiony, je potřeba je podusit. Já dělám z plechovky,je to rychlejší. Podáváme s rýží, těstovinami nebo kuskusem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |3. března 2014
Paráda, ukládám si :-) Odpovědět
miuka |16. listopadu 2013
dělávám, jen s větším množstvím zeleniny Odpovědět
miri3 |16. června 2013
super Odpovědět
miuka |16. května 2013
Davide, sojové maso se musí fakt dobře nakořenit a pak je to dobré :-) Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Vypadá opravdu hezky ;-) Odpovědět
david.kruml.1 |15. května 2013
sojové "maso" fakt nemusím Odpovědět
freya |3. května 2013
mnamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!