Staňte se našimi fanoušky na:

ČINGA-LAGA (Indická hořčice)

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Tato hořčice je výrazně ostrá, ale jemná a pikantní.

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: 45 min.
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Z kompotu i papriček slijeme tekutinu a dáme stranou, ostatní suroviny dáme do kastrolu a cca 5 minut dusíme za stálého míchání. Potom podle potřeby dolijeme šťávou z kompotu a papriček.
  2. Vyšleháme dohladka tyčovým mixérem a zahorka naplníme do malých skleniček, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout. Obsah se proleží asi tak do 5ti dnů.

Něco navíc:

Skladujeme ve sklepě až 2 roky. Kompoty mohou být i léta naložené.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!