Kachnu dobře omyjte, z břišní dutiny od straňte přebytky tuku. Osušte kuchyňským papírem a na několika místech propíchejte. Pak kachnu na dvacet sekund ponořte do vroucí vody, následně přendejte na mřížku v pekáčku a dvě hodiny ji chlaďte v lednici. Udělejte glazuru: sójovou omáčku při veďte na mírném plameni k varu a nech te minutu probublávat. Pak k ní přidejte 125 ml vody, med, sherry, cukr a koření. Zahřívejte, aby se cukr rozpustil, a odložte. Troubu předehřejte na 200 °C. Pomerančovou kůru, badyán a skořici dejte do břišní dutiny kachny a sepněte ji pomocí pečicích jehlic nebo svažte provázkem. Kachnu potřete glazurou a položte ji předkem dolů na poolejovanou mřížku v pekáči vyloženém alobalem. Pečte hodinu a často potírejte glazurou. Pak kachnu obraťte na záda, pečte další hodi nu a opět velmi často potírejte glazurou. Kachnu podávejte nakrájenou na plátky.