Na glazuru: 2 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce medu, 1 lžíce suhého cherry, 2 lžičky tmavého cukru, 1/4 lžičky čísnkého koření pěti vůní (badyán, fenykl, skořice, hřebíček, pepř) Kachu dobře omyjte, z břišní dutiny odstraňte přebytky tuku. Osušte kuchyňským papírem a na několika místech propíchejte. Pak kachnu na dvacet sekund ponořte do vroucí vody, následně přendejte na mřížku v pekáčku a dvě hodiny ji chladtě v lednici. Udělejte glazuru. Sójovou omáčku přiveďte na mírném plameni k varu a nechte minutu probublávat. Pak k ní přidejte 125 ml vody, med, cherry, cukr a koření. Zahřívejte, aby se cukr rozpustil a odložte. Troubu předehřejte na 200°C. Pomerančovou kůru, badyán a skořici dejte do břišní dutiny kachny a sepněte ji pomocí pečících jehlic nebo svažte provázkem. Kachnu potřete glazurou a položze ji předkem dolů a na poolejovanou mřížku v pekáči vyloženém alobalem. Pečte hodinu a často potírejte glazurou. Pak kachnu obraťte na záda, pečte další hodinu a opět velmi často potírejte glazurou. Kachnu podávejte nakrájenou na plátky.