Staňte se našimi fanoušky na:

Čínská zelená polévka

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mangold nakrájíme na nudličky a povaříme 15 minut v cca 1 litru zeleninového vývaru. V misce smícháme rozdrcené chilli papričky, vinný ocet, sójovou omáčku, cukr a sherry, vše přidáme do vývaru a ještě 3-4 minuty povaříme na slabém plameni.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

M* |5. řijna 2013
asi dobrá Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!