Staňte se našimi fanoušky na:

Čínské hrušky

Autor receptu: tereza.bartova.3 (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hrušky oloupeme, odkrojíme vrchní i spodní části a vydlabeme jadřinec. Nakrájíme ananas na malé kousky, přimícháme med a opatrně lžící nalejeme do otvoru po jádru. Hrušku uzavřeme odkrojenými plátky a zabalíme do alobalu. Poté vložíme do parního hrnce a necháme pařit asi 30 minut. Potom hrušky vybalíme na talíře. Šťávu slijeme do kastrůlku, přidáme trochu džemu a ještě povaříme. Nakonec touto sladkou šťávou polijeme hrušky a můžeme podávat :)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zajdixs |10. května 2013
zajímavé :) Odpovědět
simm |10. května 2013
Možná vyzkouším. :-) Odpovědět
darina.studenkova.5 |10. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!