Kuřecí maso (prsa,stehna) nakrájíme na kostičky a vložíme do misky. Maso posypeme kořením na čínu,vegetou a promícháme. Vložíme na 30min do lednice. Na střední proužky nakrájíme čtvrt čínského zelí,střední feferonku (ne z nálevu) a vložíme do misky.Dále nakrájíme na drobno pórek,jarní cibulku a vložíme do další misky. Rozpálíme si olivový olej na pánvi Wok,vyjmeme naložené kuřecí maso z lednice a dáme ho zprudka osmahnout když se začne zatahovat vsypeme arašídy, za pár minutek maso bude vypouštět šťávu,teď je čas přidat jarní cibulku s pórkem, snížíme teplotu a sem tam mícháme. Až se začne šťáva z masa ztrácet ,přihodíme nakrájené zelí a feferonku a mícháme. Mezitím uvaříme ve varné konvici vodu a zlehka maso podlijeme (vřelou) vodou. Promícháme ,snížíme teplotu na minimum, přiklopíme pokličkou a necháme cca 10-15 min dusit. Kontrolujeme a mícháme aby se nám maso nepřipeklo,pokud se voda ztratí znovu podlijeme. Maso je hotové až úplně změkne. Podáváme k hranolkám nebo rýži. Vše vařím na indukci takže teploty a doba přípravy se může lišit. Přeji dobrou chuť!