Stehýnka naložíme do citronové šťávy asi na 4 hodiny do chladu. Průběžně je ve šťávě otáčíme, aby se celá dobře marinovala. Pak je ze šťávy vyndáme, šťávu vylijeme a stehýnka po obou stranách na povrchu osolíme a hustě posypeme provensálským kořením. Slaninu nakrájíme na drobné kostičky a osmahneme v pekáči na oleji. Vložíme na ni stehýnka posypaná polovičním množstvím česneku a lehce je opečeme z obou stran. Pak na maso nasypeme zbytek česneku a dáme asi na 30 minut péct do vyhřáté trouby. Upečená stehna vyndáme z pekáče a přikryjeme aby nevystydla, než si připravíme omáčku. Tu uděláme tak, že do tuku v pekáči (který zahříváme na mírném ohni) vmícháme kysanou smetanu. Jako příloha se hodí rýže nebo těstoviny.