V ingrediencích máme suroviny na korpus. Citronový krém:štáva a nastrouohaná kůra ze 2biocitronu,160g krup.cukru,2vejce,špetka soli,40g másla, Tvarohový krém:50g másla,4vejce,500g tvarohu,100g kr.cukru,1vanilkový,40g škrobové moučky. Na citronový krém dejte do kovové misky citronovou štávu a kůru,cukr,vejce,špetku soli a máslo.Misku dejte nad hrnec s vodou a krém třicet minut zahřívejte ve vodní lázni-míchejte,dokud nezhoustne.Neměl by vařit.nechte jej vychladnout v ledničce. Rozpusťte máslo a čokoládu a smíchejte je s rozdrobenými sušenkami.Směs nasypte do čtvercové formy,přitiskněte ke krajům a vychladte.Troubu zahřejte na 180C. Rozpusťte máslo a nechte je vychladnout.Oddělte žloutky od bílků.Smíchejte tvaroh,krup.i van.cukr,škrobovou moučku a žloutky.Ušlehejte sníh z bílkůa přidejte ho do tvarohu.Krém rozetřete na čokoládový korpus,pečte 50min a nechte vychladnout.Z upečeného koláče vykrojte formičkou 6 koleček a potřete je citr.krémem. Můžeme také nakrájet na čtverečky...