Staňte se našimi fanoušky na:

Citronové rybí filety

Autor receptu: PetulkaH (124 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Olej rozpalte v pánvi s nepřilnavým povrchem, přidejte nudličky citronové kůry a nasekané mandle a opékejte asi 2 minuty, aby směs zezlátla a byla křupavá. Pomocí dřevěné děrované naběračky ji vyjměte z pánve a nechte okapat na papírovém ubrousku.
  2. Rybí filety z obou stran osolte a opepřete a vložte do pánve. Opékejte 3 minuty z každé strany. Rybu podávejte posypanou opečenou kůrou s mandlemi, petrželkou pokapanou trochou oleje z pánve. Jako přílohu můžete naaranžovat rukolu a kusy citronu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |12. řijna 2013
vypadá zajímavě, ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!