Staňte se našimi fanoušky na:

Citronové těstoviny s bazalkou a parmazánem

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě podle návodu na těstovínách Smícháme kůru a šťávu z citronů s olivovým olejem a smícháme ji s jemně nastrouhaným parmazánem. Můžeme přidat i trochu sardelky nebo hořčice pro pikantnost a vznikne nám krásná krémová směs. Podle chuti ji osolíme a opepříme. Těstoviny scedíme, vrátíme zpět do hrnce a smícháme s připravenou omáčkou. Vmícháme nasekanou bazalku a podáváme se salátem /nebo s rukolou/ Můžeme přimíchat nakonec podušené plátky žampionů /není nutné/ jen podle každého, ale také je to moc dobré.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

evahu |20. května 2013
vyzkouším Odpovědět
zuzi |19. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Šuldeska |18. května 2013
Vyzkoušeno - výborné. Odpovědět
betka |10. března 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
Šuldeska |17. února 2013
To bych si dala - vyzkouším. Odpovědět
FOTOrecepty |17. února 2013
Výborný recept. Odpovědět
evahu |16. února 2013
dala bych si Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!