Limetku (citron) důkladně omyjeme kartáčkem po horkou tekoucí vodou a osušíme. Pak pomocí škrabky nakrájíme kůru z poloviny plodu na jemné nudličky, nakonec vymačkáme šťávu. V misce smícháme 1 lžíci medu se 2 lžícemi šťávy. Mátu omyjeme, otrháme lístky, nasekáme najemno a přidáme do marinády. Pomeranče a grepy oloupeme a pečlivě zbavíme bílých "blanek", rozdělíme je na jednotlivé měsíčky a ty ještě překrojíme na půl. Pak ovoce důkladně promícháme s marinádou. Jogurt smícháme se zbylým medem, špetkou skořice a zbylou limetkovou (citronovou) šťávou. Kousky marinovaných pomerančů a grepů naskládáme do pohárů, granátové jablko rozkrojíme a pomocí lžičky vydlabeme semínka a přidáme k ovoci. Vše zalijeme jogurtovým krémem a ozdobíme mátou. Pohár podáváme dobře vychlazený.