Staňte se našimi fanoušky na:

Cizrna se špenátem

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cizrnu namočíme v osolené vlažné vodě a necháme přes noc odstát, nejlépe již v hrnci, ve kterém budeme druhý den vařit. Na druhý den přidáme polovinu česneku, polovinu oloupané cibule překrojit na dvě půlky, bobkový list a 2 oloupaná a nadrobno nakrájená rajčata. Mírně povaříme do poloměkka. Na pánvi osmažíme druhou polovinu cibule a zbývající rajčata (oloupan a nadrobno nakrájená) spolu se zelenými paprikami, které jsme předtím zbavili semínek a nakrájeli na čtverečky. Špenát povaříme v osolené vodě do měkka, scedíme a přidáme ho na pánev společně se zbývajícími stroužky česneku (které rozdrtíme) a špetkou šafránu. Poté na pánev přidáme cizrnu a vaříme, dokud není cizrna krásně měkká.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hana S |24. května 2014
do oblíbených Odpovědět
Hana S |24. května 2014
ukládám si Odpovědět
Hana S |24. května 2014
můžeme Odpovědět
Hana S |24. května 2014
cizrnu Odpovědět
Alpenrose |21. května 2014
**** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!