Staňte se našimi fanoušky na:

Cizrnová pomazánka

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Cizrnu uvaříme a necháme vychladnout. 2) Cibuli nakrájíme na kostičky (můžeme na hrubo) a osmažíme ji na troše másla. 3) Smícháme všechny ingredience (kromě jarní cibulky) a rozmixujeme je. 4) Jarní cibulku nakrájíme na kolečka a vmícháme ji do pomazánky. 5) Necháme vychladit a podáváme.

Něco navíc:

Cizrna se před vařením namočí přes noc jako čočka nebo fazole. Voda, ve které je cizrna namočená se má dvakrát vyměnit. Já to nedělám, vždy vodu vyměním až před vařením. Cizrna samotná se pak vaří 25 minut až půl hodiny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |1. března 2016
dobré Odpovědět
Annett |25. řijna 2014
supr, jen přidávám tahini 1+++ Odpovědět
sonizna |7. řijna 2014
Vypadá dobře :) Odpovědět
objev |2. řijna 2014
Cizrna se před vařením namočí přes noc jako čočka nebo fazole. Voda, ve které je cizrna namočená se má dvakrát vyměnit. Já to nedělám, vždy vodu vyměním až před vařením. Cizrna samotná se pak vaří 25 minut až půl hodiny. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!