Ve velké míse smíchejte mouky, sůl, koření a koriandrové listy. Do směsi vpracujte ghí nebo máslo. Postupně přilévejte teplou vodu a míchejte a hněťte těsto, dokud není hladké a pružné. Přikryjte je vlhkou utěrkou a nechte stranou odpočinout. Po 30 minutách, nebo i později nahřejte pánev, popřípadě plotýnku. Těsto rozdělte na 12 částí. Z každé udělejte kuličku a tu potom vyválejte na placku. Když je pánev horká, umístěte na ni placku a pečte ji po každé straně 2 až 3 minuty; jestliže se placka přilepuje k pánvi, použijte trochu ghí nebo másla. Na jednu stranu potom namažte 1/2 čajové lžičky ghí nebo rozpuštěného másla a spodkem lžičky rozetřete. Totéž udělejte s druhou stranou. Placka je hotová, když jsou obě strany zlatohnědé s načervenalými skvrnami. Všech 12 dělejte stejným způsobem.