Staňte se našimi fanoušky na:

Cizrnové ragů

Autor receptu: Daninka (54 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • na posypání pažitka
  • 250 g cizrna
  • šmakoun nebo tofu, 250 g
  • řapíkatý, 1 ks celer
  • 2 ks rajče

Pracovní postup:

Připravíme si Cizrnu jak máme rádi. Všechny suroviny si nakrájíme na kostičky a hodíme na pánev. Zprudka orestujeme a potí necháme dusit. Dochutíme solí, kari kořením a máme hotovo. Poté jen smícháme a podáváme. Dobrou chuť!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jobovab |27. června 2013
dobré Odpovědět
nikita066 |27. června 2013
vyzkouším, děkuju Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!