Staňte se našimi fanoušky na:

Cizrnovo-tuňákový salát

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce i cizrnu uvaříme. Rajčata a jarní cibulku nakrájíme nadrobno a dáme do mísy. Přidáme tuňáka v konzervě (šťávou z konzervy můžeme přelít zeleninu). Cizrnu a vejce necháme zchladnout, poté vejce nakrájíme na čtvrtiny. Studenou cizrnu přimícháme k zelenině a tuňákovi, přidáme 2 lžíce francouzského dresinku, promícháme a podáváme ozdobené vejcem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
super Odpovědět
sonizna |22. května 2014
je to hrozně dobré, francouzský dresink můžete použít snad do všech salátů. A cizrnový salát má spousty variant, které si můžete sami dle chuti vymyslet. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!